Lisätietoja yrityksestä

DroneCraft Finland pyrkii olemaan luova ja monipuolinen palveluntarjoaja. Kaikkia mahdollisia palveluita on vaikea listata, ja uusia luovia ideoita otamme yhteydenotoissanne mielellämme vastaan. Tarkkaile julkaisujamme joissa tulemme esittämään dronen erilaisia käyttömahdollisuuksia!

Toimintamme on vakuutettua ja kaikessa tekemisessämme noudatamme voimassaolevaa OPS M1-32 ilmailumääräystä, tervettä maalaisjärkeä sekä hyviä tapoja. Helikopterilentäjän taustan vuoksi säädökset sekä ilmailun turvallisuus ovat erittäin tärkeässä roolissa toiminnassamme. Lentokenttien läheisyydessä käytössä on ilmailuradio ja kuulolla vaikuttavan kentän ilmailutaajuus jolloin monilta yllätyksiltäkin voidaan välttyä. Tarvittaessa käytämme määräysten vaatimaa radiopuhelimella varustettua tähystäjää tehtävissä joissa ohjaajan suora näköyhteys kuvauskopteriin ei ole mahdollista. Kaikkista lennätyksistä tehdään lennätysilmoitus Aviamaps -ilmailukarttapalveluun https://aviamaps.com

Pikkukopterin kompassin kalibroiminen näyttää asiasta tietämättömästä varmasti erikoiselta puuhalta. Arkistokuvaa yrityksen alkumetreiltä (Kuva: Maria Mäki)