Kivistön työmaa-alue Vantaalla

Toimintasi esittelyyn uutta näkökulmaa

Ratapihaa ortokuvana

Drone on upea apuväline kun haluat esitellä yritystäsi tai toimintaasi aivan uudenlaisella tavalla. Perinteisen ilmakuvan rinnalle tuomme mahdollisuuden taltioida kuvin ja videoin toimitilojasi muutaman metrin korkeudesta tai jopa sisätiloissa lentäen. Tunnin-parin kuvauksen tuotoksena voimme leikata toimintaanne esittelevän koosteen taustamusiikkeineen. Halutessanne matalien kuvakulmien lisäksi perinteistä ilmakuvaa isommista kokonaisuuksista, joihin dronella ei välttämättä sääntöjen puitteissa voi nousta, voimme ohjata teidät oikealla helikopterilla toimivan ilmakuvayrityksen pariin. Tällaisella kokonaisuudella saamme yhdessä aikaan hienon paketin.

Drone on myös oivallinen apuväline kun halutaan kuvata jotakin pystysuoraan alaspäin. Tästä kuvakulmasta voi olla suuri hyöty kun suunnittelette uusia rakennushankkeita alueellenne tai ihan vain istutusten tai tiemmerkintöjen paikkaa. Suurin sallittu lentokorkeus dronella on 150 m maan tai veden pinnasta ja lentokenttien läheisyydessä 50 metriä pinnasta  

LIVE-yhteys maastoon: Jos yritykselläsi on maastossa jokin tarkastettava kohde (masto, voimalinja, savupiippu..) johon ette itse pääse paikanpäälle, voitte hälytellä meidät avuksi. Dronen kameran näkemä kuva voidaan lähettää esimerkiksi Youtube-linkin kautta livenä nettiin josta yksityisellä linkillä voitte toimistostanne tarkkailla tilannetta ja kännykkäyhteyden kautta antaa ohjeita dronen ohjastajalle. Tarkastus voidaan samalla taltioida ja toimittaa teille tiedostoina.

Otamme mielenkiinnolla vastaan omia ideoitanne siitä kuinka drone voisi olla apuna toiminnassanne. 

Tonttialueen markkinointivideo Lopelta

Hinnasto

Toimintamme hinnoittelu on sen monipuolisten mahdollisuuksien vuoksi vaikeaa. Ensisijaisesti haluamme palvella yrityksiä tuottamalla tyylikästä videomateriaalia tiloistanne ja toiminnastanne. Dronellamme on mahdollista lentää turvallisesti myös sisätiloissa mikä mahdollistaa huikeiden kuvakulmien tuottamisen.

Tuottamamme videomateriaali on omiaan mainostamaan toimintaanne tyylikkäästi esimerkiksi nettisivuillanne tai sosiaalisessa mediassa!

Hinnoittelemattomia tehtäviä koskien pyydämme rohkeasti ottamaan yhteyttä niin keskustelemme tehtävän laadusta ja haastavuudesta ja sovimme hinnasta tapauskohtaisesti. Hintoihin vaikuttaa vahvasti kuvausten kesto sekä editoimistarpeen laajuus.

 


Yritykset ja yhteisöt 

(hinnat sisältävät matkat asemapaikkakunnalta (Hikiä) 50 km säteellä. Ylimenevä 0,45€/km)


"DRONIE" - Esittelyvideo yrityksestäsi tai haluamastasi kohteesta jossa kuvakulma loittonee näyttävästi lähietäisyydeltä kaukaisuuteen, paljastaen ympäröivät upeat maisemat lintuperspektiivistä.

200€ +alv 24%

-

Noin tunnin kuvauskäynti jonka aikana taltioidaan runsaasti materiaalia joista rakennetaan vaikkapa nettijulkaisuun sopiva kooste taustamusiikkeineen.  Mukaan voidaan liittää myös omaa kuvamateriaalianne.

KYSY TARJOUS!

-

Yrityksen tapahtumataltiointi - Jos yrityksenne järjestää suuren asiakas- tai henkilöstöjuhlan ulkona, mikset taltioisi sitä myös taivaalta.

KYSY TARJOUS!

-

Juhlatilan esittelyvideo - Sijaitseeko hotellisi/ravintolasi etc. hienolla paikalla? Ilmakuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

KYSY TARJOUS!

-

Yrityksen mainosvideo 

Yrityksen tuotelanseeraus

Kiinteistövälittäjäpaketti

Messu-/festarikuvauksen niin sisällä kuin ulkona

 

 Kysy tarjous!

-