Erilaista ilmakuvaa

Ilmakuvat ovat jo monelle tuttuja vuosikymmenten ajalta. Ehkäpä seinälläsi, tai mummolan seinällä, on jo tauluksi tehty kuva tai kaksi talosta pihapiireineen. Pienellä ja hiljaisella kuvauskopterilla voimme ottaa muistoksi vaikkapa ainutlaatuisen video- ja kuvakoosteen taustamusiikkeineen kodistasi tai kesäpaikastasi.

Ehkäpä olet muuttamassa rakkaasta kotipaikastasi ja haluat ottaa mukaasi jotain pysyvää. Tässä kohden voimme olla avuksi. Kuvittele vaikkapa seisovasi perheesi kanssa kotipihallasi lastesi kanssa ja perheen koiran pyöriessä pitkin pihaa kun kuvauskopteri lentää leijuntakorkeudesta etäämmäs kuvaten loittonevaa taloasi kunnes ympäriltä avautuu kuva koko lähialueesta metsineen, peltoineen ja kilometrien päässä näkyvine vesistöineen. Pari esimerkkiä droniesta:

https://www.youtube.com/watch?v=bV6NCbA9SEo 

 https://youtu.be/ewc8Uc3HRz8 

Edellä mainitut ovat vain pieni osa-alue siitä mitä tahdomme tehdä. Voit varata kuvauspalvelumme vaikkapa ulkoiluretkelle jossa taltioimme parhaat hetket rakkaittesi kanssa. Kuvauskopteri seuraa mukavasti vaikkapa retkiluisteluasi tai moottorivenettäsi mökkimaisemissasi luoden kuvakulmia joita et ole osannut kuvitellakaan. Tai ehkäpä haluat ikuistaa itsesi jylhän kallion päällä "dronie":lla, kuvakulmalla johon kännykkäkamerasi ei yllä. 

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja ota yhteyttä meihin. Olemme mielellämme mukana toteuttamassa omia innovatioitasi!

Asuntoesittely

Jos olet myymässä kotiasi niin tässä olisi mahtava keino esitellä taloa pihapiireineen ja lähiympäristön palveluineen. Tokihan videoinnin voi suorittaa ihan vain huvin vuoksi..

Hinnoittelu

Perinteisten ilmakuvien suhteen palvelemme vain Hausjärven ympäristössä yksittäisten tilausten perusteella. Ilmakuva-asioissa neuvomme olemaan yhteyksissä esimerkiksi www.ronikuva.fi 

 

Talvinen päivä järven jäällä

Ikuista ikimuistoinen ulkoilupäiväsi videokoosteeseen musiikkeineen.

Poroerotus Pohjois-Sallan paliskunnassa

Koko päivän kuvausrupeamalla saadaan aikaiseksi jo oikein näyttävää materiaalia... vaikkapa poroerotuksesta.