DroneCraft Finland on vuoden 2017 alussa aloittanut drone-toimija jonka toiminta-alue on pääosin Uusimaa sekä Kanta-Häme. Asemapaikkakuntana toimii Hausjärven Hikiä. Tuotamme kevyellä kalustolla sekä kuva- että videomateriaalia.

Tavoitteenamme on täydentää helikopteritoiminnan jättämiä aukkoja luoden kuvakulmia sekä työtehtäviä joihin ei oikea helikopteri pysty (Esimerkiksi yleisötapahtuman videointi tai yrityksen rakennusten videoiminen kivenheittokorkeudesta). DroneCraftin vastuuhenkilö on helikopteriansiolentäjä CPL(H) jolla on usean vuoden kokemus ilmakuvaustoiminnasta. Lentokokemusta oikealla helikopterilla on kertynyt yli 2200 tuntia.

Jos sinulla on tarvetta korkeammille kuvakulmille kuin mihin dronella on luvallista nousta, tai kuvattavana on lukumääräisesti erittäin suuri määrä kohteita, on paras turvautua oikealla helikopterilla tuotettavaan palveluun. Tällöin yhteistyökumppanimme on ilmakuvauksen rautainen ammattilainen, Syrjäkuva https://syrjakuva.fi/

Ota yhteyttä jos haluat saada hiukan erilaista näkökulmaa asioihin!

Markus Sinervä, DroneCraft Finland

Riihimäen lukion katon pesu ja maalaus - HL Pinta Oy

Illan hämyisässä valossa kylpevä Sibeliustalo Lahdessa.

DroneCraftin tuotantoa, Lyhtyvaelluksen taltiominen Riihimäellä. Asiakas: Riihimäki-seura

Kooste lyhtyvaelluksesta ilotulituksineen Riihimäellä 8.1.2017. Tapahtuma oli osa valtakunnallista Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumien sarjaa.

Syksy

Helsingin keskustaa pimeän aikaan.

Poroerotusaita ensilumien aikaan.

Vastaava kuvakulma voisi auttaa sinua erilaisissa suunnittelutöissä.

Miltä sinun sielunmaisemasi näyttäisi tästä kuvakulmasta?